Hva skal jeg med lørdagens innkjøp av garn

Som jeg skrev for tre dager siden kløper jeg gjerne garn på impuls og gjerne uten å vite hva jeg skal hekle. Jeg designer hekleoppskriftene selv og vet da ikke hvor mye garn som går med eller hva jeg lage. Disse garnnøstene vil jeg legge det i garnsamlingen sammen med andre nøster av samme slag.

I går "måtte jeg handle" og her kan dere se lørdagens innkjøp av garn på Europris. 5 nøster med rødt, 4 nøster med svart og 2 nøster med grått garn, alle av merket Babygarn superwash/merinoull:

Selv om dette garnet heter Babygarn superwash/merinoull, er dette et ypperlig garn til skjerf, poncho og andre småplagg. Navnet skjemmer ingen er det noe som heter. Dette garnet er tynt og det gjør at plaggene blir nette og ikke så varme. Jeg har brukt dette garnet mye. Det er dessuten 100 % ull. Prisen er grei, det koster kr 29 pr nøste.

Hva har jeg tenkt med disse garnnøstene. Jo, nå står jo høsten for tur, og det er ikke grenser for hva jeg kunne tenke meg av nye pulsvanter, poncho, skjerf eller votter, eller sjal. Mulig det dukker opp ett oppdrag eller en gave jeg skal lage.

Hvordan kjøper dere garn og hva bruker dere innkjøpene til?

4 kommentarer

28.08.2016 kl.10:06

Jeg finner en oppskrift, og kjøper det jeg trenger til den. Har ikke så mye plass til garn :-)

Nina Høkeli

28.08.2016 kl.10:17

Anonym: Har full forståelse for det. Må tilføye at mitt lager ikke er så stort. Har sett på Facebook at mange har reoler fulle med garn.

Grethe Myklebust

28.08.2016 kl.11:39

Jeg driver stort sett med frihekling og må av den grunn ha mange farger og ulike tykkelser tilgjengelig. Så jeg shopper på salg på nettet og prøver å bygge opp et lager av ulike nøster. Ikke alltid luke lett å få tak i det jeg trenger til enhver tid. Så må ha lager.

Nina Høkeli

28.08.2016 kl.11:59

Grethe Myklebust: Fint å høre at det er flere som trenger et lager. Har aldri kjøpt garn på nettet før, hvilke nettsider handler du garn?

Skriv en ny kommentar

Nina Høkeli

Nina Høkeli

53, Hvaler

Ønsker deg som leser hjertelig velkommen til min hekledagbok :-). I denne bloggen deler jeg min hobby og lidenskap for hekling. Dette er en ny blogg hvor jeg vil dele daglige hekleutfordringer. Om du lurer på noe kan du gjerne ta kontakt på e-post: post@ninahokeli.no

Kategorier

Arkiv

hits