Nå hekler jeg på et sjal i krystallmønster/sekskanter som egentlig var ferdig i februar

Ja, jeg var usikker på om jeg skulle hekle et trekantsjal eller avslutte det litt før slik at det ble mer som et skjerf. Her kan dere se mønster på min blogg ninashekleverden.

Men i september skal jeg i en konfirmasjon og et 50 årslag, og da kjenner jeg på meg at jeg savner et trekantsjal som er svart, stort og langt. Jeg startet derfor å hekle videre på dette sjalet. Og nå haster det litt, det er ikke lenge til disse selskapene finner sted.

Her kan dere se at jeg hekler med 5 nøster samtidig for at jeg skal rasjonalisere heklingen.

Her kan dere se hvordan jeg hekler hver sekskant på selve sjalet ved at jeg hekler sammen hjørnepikoten samtidig mens jeg hekler siste runde av sekskanten. Det får en fin effekt. Jeg hekler på gulvet for å jeg skal være sikker på et det blir riktig.

Så langt har jeg kommet nå.

 
 

Jeg er ferdig med sjalet når det er en sekskant nederst på sjalet. Jeg har regnet ut at det tar en time å hekle 6 sekskanter.  Må bare si at jeg gleder meg veldig til dette sjalet blir ferdig. Jeg elsker sjal. :-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina Høkeli

Nina Høkeli

53, Hvaler

Ønsker deg som leser hjertelig velkommen til min hekledagbok :-). I denne bloggen deler jeg min hobby og lidenskap for hekling. Dette er en ny blogg hvor jeg vil dele daglige hekleutfordringer. Om du lurer på noe kan du gjerne ta kontakt på e-post: post@ninahokeli.no

Kategorier

Arkiv

hits