Her kan dere se heklebøkene som gir meg masse inspirasjon

Som heklenerd og designer er jeg avhengig av inspirasjon. Og en av inspirasjonskildene er bøker med hekleoppskrifter. Jeg har fem bøker som jeg er meget glad i, og som jeg jevnlig finner masse inspirasjon, Jeg går stadig innom bokhandlere for å se om de har noen heklebøker jeg ikke har. Heklebøker er herlig lesning hvor bilder, tegninger og tekst kan leses. Selv om jeg har lest en bok flere ganger er det stadig ny inspirasjon og hente.

Den første boken som jeg er gald i og som muligens gir meg mest inspirasjon er boken Hekling - ABC i hekleteknikker av Betty Barden. Denne boken er etter min vurdering helt uunnværlig for hekleglade. Her finnes det oppskrifter og forklaringer på over 200 hekleteknikker. 


 

En annen bok jeg har glede av er Hekle, hakke & gimpe av Gerd Fjellanger. Denne inneholder både teknikker og oppskrifter. Fine og illustrative bilder og grundige beskrivelser.


 

Den tredje boken som er en stor inspirasjonskilde er boken Løkker og masker med flere forfattere. Denne boken inneholder hekleoppskrifter fra hekledesignere og hobbybokforfattere. Mange flotte oppskrifter med fine bilder og tegninger.


 

Den fjerde boken jeg har stor glede av er boken Helt enkel hekling av Tove Fevang. Denne boken er virkelig til inspirasjon med fine bilder og grundige forklaringer.


 

Den femte boken som gir meg mye inspirasjon er Heklelyst av Lilly Brandal og Bente Myhrer. Dette er en bok som inneholder varierte hekleoppskrifter både til nybegynnere og til de som er mer erfarne.Håper dette kan være til inspirasjon til andre hekleglade...

#hekling #hekleglede #inspirasjon #hekleblogger #heklebøker

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina Høkeli

Nina Høkeli

53, Hvaler

Ønsker deg som leser hjertelig velkommen til min hekledagbok :-). I denne bloggen deler jeg min hobby og lidenskap for hekling. Ønsker du å kontakte meg er min e-post: post@ninahokeli.no

Kategorier

Arkiv

hits