Her kan du lese om mitt besøk på strikkefestivalen i Gamlebyen Fredrikstad

I dag har jeg vært på strikkefestivalen i Gamlebyen. Dette er et stort arrangement som har vært planlagt over lang tid og er Fredrikstads første strikkefestival.  På festivalprogrammet er det berammet konserter, strikkekino, utstillinger, kurs og foredrag. Jeg må også si at festivalen er lagt i historiske flotte omgivelser i Gamlebyen, Fredrikstad.  Nå er jeg fra Fredrikstad og for meg er Gamlebyen et hyggelig sted å gå en tur i vakre omgivelser som gir ren sjelepleie.

Ved vandring i festivalområdet fikk jeg øye på en morsom dekorert stige ved en av inngangene:Her er bilde av grunnmuren som ligger helt nede ved Glomma. Her inne var markedsplassen hvor det var mye morsomt og nyttig å se for hekle- og strikkeglade.På stand 4 fant jeg Grete Ødeby. Hun viste frem en av sine produkter. Hun har også sin egen blogg : https://fjellom.blogspot.no/ .

 På stand 21 fant jeg nettbutikken Garnkurven som kunne vise frem nydelig garn som de solgte fra sin hjemmeside. Her er bilde av noe av det nydelige garnet.  På stand 7 fikk jeg en strikkeoppskrift og garn på en vaskeklut fra Det gamle bryggerhus. De er å treffe på Facebook.Strikkefestivalen er ennå ikke stengt, den varer i dag og i morgen. Det er bare å ta seg en tur.

#strikkefestival #garn  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina Høkeli

Nina Høkeli

53, Hvaler

Ønsker deg som leser hjertelig velkommen til min hekledagbok :-). I denne bloggen deler jeg min hobby og lidenskap for hekling. Ønsker du å kontakte meg er min e-post: post@ninahokeli.no

Kategorier

Arkiv

hits