Se hvordan jeg har pyntet opp kjøkkenet til jul med stjerner, grytekluter og kjøkkenhåndkle heklet i eget design

Jeg handlet for et par dager siden noen garnnøster i bomull fra Søstrene Grene i rødt og jeg har gledet meg til å designe nye ting til julen. Denne helgen har jeg designet tog heklet re nye ting til kjøkkenet som jeg tenkte jeg skulle dele med leserne mine. Det er det samme grunnmønsteret jeg har benyttet. Det er jo pent at noe mønster går igjen når det gjelder interiørting. Synes at rødt er en fin julefarge. Den er lett å kombinere med de farger jeg har på mitt kjøkken hvor kjøkkeninnredningen er hvit og benkeplatene er sorte. Her er en kollasj av det ferdige produktene:

 

 

 

Jeg designet og heklet først gryteklutene. De er designet doble for at de skal være gode å bruke. Mønsteret ligger her. Her er et nærbilde av gryteklutene  i en kollasj: 

 

Videre heklet jeg kjøkkenhåndkle. Dette er muligens mest pent til pynt. Mønsteret ligger her. https://ninashekleverden.com/2016/12/04/kjokkenhandkle-heklet-i-bestemorruter-og-luftmaskebuer-i-julefarge/. Her er et bilde av kjøkkenhåndkledet:


 

Jeg har også skåret noen furugener fra hagen nettopp med tanke for å ha noen å henge opp. Da passet det å designe noen julestjerner. Disse tar det ikke lang til å hekle. Mønsteret ligger her. https://ninashekleverden.com/2016/12/04/stjerner-heklet-i-bestemorruter-og-luftmaskebuer-i-julefarge/ Her er et bilde av julestjernene mine:


 

Håper dette kan være til inspirasjon i denne førjulstiden?.

 

3 kommentarer

stavangerinmyheart

04.12.2016 kl.21:14

Kjempekoselig:)

Nina Høkeli

04.12.2016 kl.21:21

stavangerinmyheart:

Nina Høkeli

04.12.2016 kl.21:42

stavangerinmyheart: Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

Nina Høkeli

Nina Høkeli

53, Hvaler

Ønsker deg som leser hjertelig velkommen til min hekledagbok :-). I denne bloggen deler jeg min hobby og lidenskap for hekling. Ønsker du å kontakte meg er min e-post: post@ninahokeli.no

Kategorier

Arkiv

hits