Se hvordan jeg hekler en julestjerne på 4,5 minutter

Jeg blogget i går om hvordan jeg pyntet kjøkkenet til jul med eget design av hekleprodukter med rødt garn i bomull fra Søstrene Grene. Blant annet skrev jeg om mine heklede julestjerner som jeg synes pynter fint opp til jul. Disse stjernene kan henges i vindu, på juletre eller som jeg har gjort på noen grener. Her kan dere se mitt mønsteret på julestjernen. Her er en kollasj av julestjernene hvor jeg har hengt stjernene på furugrener fra hagen i en keramikkvase:

I dag har jeg fortsatt med å heklet flere julestjerner fordi jeg har en messingkrukke stående på spisestuen med furugrener uten noe dekor, og i mitt hode skriker den etter heklet pynt:


Men for moro skyld og som en nerd jeg er, tok jeg tiden den tok å hekle en stjerne. Det tok forbausende kun 4,5 minutter. Det er uten at jeg har festet tråder, og så hekler jeg fort. Men allikevel jeg synes det er helt utrolig. Det er jo så kort tid. En unnskyldning er jo at garnet er tykt. Her er resultatet i dag så langt etter 22 minutters arbeid:


Dette er jo helt utrolig. Nå forstår jeg hvorfor jeg elsker hekling. Jeg kan lage ferdig produkter bare på noen minutter. Når jeg var yngre strikket jeg gensere og det tok jo lang tid før jeg ble ferdig, monteringen var ekkel og det var ikke sikkert at genseren passet.

 

Håper dere er inspirert til å lage egne julestjerner med mitt design i denne førjulstiden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina Høkeli

Nina Høkeli

53, Hvaler

Ønsker deg som leser hjertelig velkommen til min hekledagbok :-). I denne bloggen deler jeg min hobby og lidenskap for hekling. Ønsker du å kontakte meg er min e-post: post@ninahokeli.no

Kategorier

Arkiv

hits