Se hvordan jeg pynter til jul med ni heklede interiørprodukter av eget design - inkludert mønster

I desember har jeg hatt litt tid på meg til å designe nye produkter til jul. Som heklenerd synes jeg det er kjempestas å pynte med egendesignede produkter. Dette er løpere, spisebrikke, pynt av hjerter og stjerner, kjøkkenhåndkle, grytekluter. Garnet jeg har benyttet Cotton yarn fra Søstrene Grene eller 12 4 heklegarn fra Trysil garn. Her er en kollasj av interiørproduktene:


 

I dag har jeg avsluttet heklingen og designet med to "GOD JUL" duker. Den ene er med store bokstaver og bokstavene går over hele mitt spisebord. Mønsteret ligger her. Dette bildet viser duken liggende på spisebordet mitt:


 

Videre har jeg i dag avsluttet design og heklingen med en annen "GOD JUL" duk. Denne har er en speilvendt god jul gjennom hele duken. Mønsteret ligger her.https://ninashekleverden.com/2016/12/22/heklet-loper-i-filethekling-med-god-gul-speilvendt/ Her kan dere se duken liggende på salongbordet mitt:

 


 

Det tredje produktet jeg har avsluttet i dag er en spisebrikke. Dette er av garnet 12 4 og tar litt lengre tid å hekle. Mønsteret ligger her: https://ninashekleverden.com/2016/12/22/heklet-spisebrikke-eller-liten-duk-i-juletremonster/  Dette bildet viser kollasj av spisebrikken som viser at jeg bruker den på ulike måter:


 

Jeg har også designet pynt av hjerter. De er i to størrelser og jeg bruker det til pynt. Mønsteret ligger her: https://ninashekleverden.com/2016/12/15/sma-hjerter-i-stavgrupper-heklet-i-to-storrelser/ Dette bildet viser hvordan jeg pynter med hjerter: 

Til kjøkkenet har jeg designet kjøkkenhåndkle og grytekluter. Dette pynter opp til jul. Gryteklutene er doble og vil være praktiske å bruke. Mønsteret til kjøkkenhåndkle ligger her https://ninashekleverden.com/2016/12/04/kjokkenhandkle-heklet-i-bestemorruter-og-luftmaskebuer-i-julefarge/og mønsteret til gryteklutene ligger her https://ninashekleverden.com/2016/12/04/grytekluter-heklet-i-bestemorruter-og-luftmaskebuer-i-julefarge/. Dette bildet viser hvordan det passer inn på mitt kjøkken:


 

I fjor designet jeg en juleduk i mønster med broer. Mønsteret ligger her.https://ninashekleverden.com/2015/12/13/heklet-juleduk-i-monster-med-broer/ Bilde av duken ser dere her:


 

Tidligere i desember designet jeg julestjerner. Disse har jeg pyntet på noen grener, en kan også henges på juletre. Mønsteret ligger her. https://ninashekleverden.com/2016/12/04/stjerner-heklet-i-bestemorruter-og-luftmaskebuer-i-julefarge/Bilde av stjernen ser dere her: 

 

 

 Håper jeg kan inspirere dere hekleglade....

 

 

 

2 kommentarer

fjellgeitbundingen

23.12.2016 kl.11:14

Så koselig. Dette er produkter som varer livet ut. Om du vil.

Nina Høkeli

23.12.2016 kl.11:16

Tusen takk for en koselig tilbakemelding fjellgeitbundingen:

Skriv en ny kommentar

Nina Høkeli

Nina Høkeli

53, Hvaler

Ønsker deg som leser hjertelig velkommen til min hekledagbok :-). I denne bloggen deler jeg min hobby og lidenskap for hekling. Ønsker du å kontakte meg er min e-post: post@ninahokeli.no

Kategorier

Arkiv

hits