Her kan dere se ni av mine heklede sjerf - alle eget design

Det er fortsatt vinter og det er ikke for sent å hekle seg noen nye skjerf. Som heklenerd har jeg egentlig sluttet å telle hvor mange heklede skjerf jeg har Her vil jeg viser dere ni skjerf jeg har designet de siste to årene  Alle er unike og er mitt eget design. Dere finner mønster på skjerfene ved å trykke på lenkene i tilknytning til hvert bilde. Til info har jeg langt flere enn ni skjerf.

Det første skjerfet synes jeg er et av de fineste skjerf jeg har designet. Dette er et skjerf bestående av staver i kanten og nettmønster kombinert med trippelstaver. Det var ikke helt enkelt å få designet til å bli pent. Jeg valgte her en hvit farge i Drops flora som gjør et mer eksklusivt utseende. Har også designet en lue som matcher. Her ligger mønsteret skjerfet ligger her og luen ligger her. Her kan dere se et bilde av meg med skjerfet:


Det andre skjerfet jeg vil presentere er et skjerf av Baby meriunoull som jeg har heklet i mønster i staver og buer. Dette har jeg også designet en lue til. Her er mønster til skjerfet: https://ninashekleverden.com/2016/11/13/skjerf-heklet-i-monster-av-staver-og-buer/og her er mønster til luen https://ninashekleverden.com/2016/11/14/lue-heklet-i-monster-av-staver-og-buer/. Her er et bilde av meg selv med luen og skjerfet:

 Det tredje skjerfet jeg vil presentere er et skjerf heklet i stavgrupper i motsatt retning. Dette mønsteret har en morsom effekt og dere kan gjerne bruke flere eller mindre farger. Jeg valgte på hekle skjerfet på langs så slapp jeg å feste så mange tråder. Her er mønsteret: https://ninashekleverden.com/2017/01/15/skjerf-heklet-i-stavgrupper-i-motsatt-retning-i-fem-farger/ . Og her er et bilde av skjerfet på en av mine jakker:

Det fjerde skjerfet jeg vil presentere er et skjerf heklet i rutemønsker. Dette har jeg brukt mye og viser heklekunnskapene. Her er mønsteret:https://ninashekleverden.com/2015/11/15/skjerf-heklet-i-firkandede-ruter-i-fem-farger/, Og her er et bilde av meg med skjerfet:Det femte skjerfet jeg vil presentere er et brunt skjerf heklet i stavgrupper kombinert med nettmønster. Jeg lette lenge for å finne den rette brunfargen derav valget av garnet. Her finner dere mønsteret https://ninashekleverden.com/2017/01/10/skjerf-heklet-i-staver-kombinert-med-nettmonster/. Jeg har i dag designet og heklet ferdig matchende pulsvanter og mønster på pulsvanter finner dere her https://ninashekleverden.com/2017/01/21/pulsvanter-heklet-i-stavgruppemonster/. Her er et bilde av skjerfet og pulsvantene:Det sjette skjerfet jeg vil presentere er en ekstra konfirmasjonsgave. Da har jeg en unnskyldning for å designe noe nytt. Dette er et sort skjerf heklet i romantiske ruter. Her ligger mønsteret https://ninashekleverden.com/2015/04/26/skjerf-heklet-med-romantiske-ruter/. Her er en kollasj av skjerfet:

 Det syvende skjerfet har jeg heklet i krystallmønster. Dette synes jeg er morsomt mønster som ligger her:https://ninashekleverden.com/2016/02/20/skjerfsjal-heklet-i-krystallmonsker-til-selskapsbruk/. Her er et bilde av skjerfet: 

Her viser jeg dere det åttende skjerfet som er et stripete skjerf heklet på langt i alpakkagarn. Mønster finner dere her https://ninashekleverden.com/2015/02/22/stripet-skjerf-heklet-pa-langs-i-rutemonster/.  Og her et er bilde av det ferdige skjerfet
 

 

Det siste skjerfet jeg vil vise dere heklet jeg fordi jeg ønsket et orange skjerf som skulle matche foret til min Ilse Jacobsen soft cell jakke. Jeg heklet et skjerf i maken farge som foret. Her er mønsteret https://ninashekleverden.com/2015/02/15/heklet-skjerf-med-buer-og-firkanter/og her er et bilde av skjerfet:

 Håper jeg kan inspirere dere hekleglade.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina Høkeli

Nina Høkeli

53, Hvaler

Ønsker deg som leser hjertelig velkommen til min hekledagbok :-). I denne bloggen deler jeg min hobby og lidenskap for hekling. Ønsker du å kontakte meg er min e-post: post@ninahokeli.no

Kategorier

Arkiv

hits