Her kan dere se heklet genser og skjørt i ullgarn - eget design

Det er alltid moro å designe nye ting, I de siste par ukene har jeg begitt meg ut på ukjent farvann og prøvd meg på en genser og et skjørt. Jeg har benyttet ull fordi det er jo fint å bruke i den sesongen vi er inne i.

Her kan dere se genseren jeg har designet. Selve mønsteret består av nettmønster. Det er en del utfellinger og innfellinger som gjør dette mønsteret . Jeg måtte rekke opp mange ganger for å få til armene fine. Jeg har valgt en kant i halsen og nederst på armene og genseren som gjør utrykket litt finere. Mønsteret ligger her . Jeg har heklet den i min størrelse som er 38. Her kan dere se bilde av meg selv med genseren:

 

 

Skjørt er jeg ikke så flink til å bruke, og jeg har sett at mange skjørt er veldig enkle i designet. Mitt skjørt er også veldig enkelt, helt uten fellinger, Må nok bruke et underskjørt da mønsteret ikke er helt tett. Her ligger mønsteret til skjøret. Og her et bilde av meg med skjørtet:

 Håper jeg kan inspirere dere hekleglade
 

4 kommentarer

Hege Kristin

05.02.2017 kl.16:07

så fin genser og skjørt :D

Nina Høkeli

05.02.2017 kl.16:58

Tusen takk! Hege Kristin:

fjellgeitbundingen

06.02.2017 kl.17:29

Så flink du e. Dette ble jo knall fint :)

Nina Høkeli

06.02.2017 kl.19:28

Tusen takk fjellgeitbundingen:

Skriv en ny kommentar

Nina Høkeli

Nina Høkeli

53, Hvaler

Ønsker deg som leser hjertelig velkommen til min hekledagbok :-). I denne bloggen deler jeg min hobby og lidenskap for hekling. Ønsker du å kontakte meg er min e-post: post@ninahokeli.no

Kategorier

Arkiv

hits