Nå har jeg heklet gardin og løper i perlemønster - eget design

Som heklenerd trenger jeg stadig utfordringer og denne gangen har jeg  designet en gardin til et lite, men lang vindu jeg har i stuen. Pr i dag er det ingen gardin der, men har egentlig en lang stund tenkt på hvilken heklet gardin ville passe der. I tillegg ønsket jeg matchende løper som jeg har designet. Her kan dere se en kollasj av både gardin og løper som jeg har heklet ferdig denne uken:

Mønsteret brukte jeg lang tid på å designe og jeg valgt å sette opp med to ulike elementer annenhver gang for å få en morsom effekt. Jeg benyttet er perlemønsteret som jeg har kombinert med 5 radet med stavkombinasjoner. Tilslutt valgte jeg å hekle en liten og kant rundt. Jeg valgte å ikke lage gardinen for brei, da dette vinduet er det eneste på denne veggen og da slipper jeg jo inn mest mulig lys. Her kan dere se mønsteret til gardinen.

Her er et annet bilde av gardinen:

Når det gjelder duken valgte jeg ikke en altfor stor duk. Både lampe, stol, lysestaker og bord er arvede møbler og det må jo komme frem. Mønsteret på duken finner dere her.

Håper jeg kan inspirere dere hekleglade der ute.....

2 kommentarer

fjellgeitbundingen

05.03.2017 kl.06:57

Så fint med heklede duker og gardiner :)

Nina Høkeli

05.03.2017 kl.07:00

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding fjellgeitbundingen:

Skriv en ny kommentar

Nina Høkeli

Nina Høkeli

53, Hvaler

Ønsker deg som leser hjertelig velkommen til min hekledagbok :-). I denne bloggen deler jeg min hobby og lidenskap for hekling. Ønsker du å kontakte meg er min e-post: post@ninahokeli.no

Kategorier

Arkiv

hits