Her kan dere se mønster på to nye oversize trekantsjal som jeg har designet og heklet de to siste ukene

For fire uker siden la jeg ut mønster og bilder på åtte heklede trekantsjal. Jeg ligger ikke på latsiden og har designet og heklet to nye trekantsjal. Dette er jo det nye tilbehøret. Det kan brukes som en jakke eller de kan surres rundt skuldrene. Begge disser trekantsjalene er oversized. Jeg elsker både skrådde sjal og mer rettvinklede sjal.

Det første trekantsjalet ble jeg ferdig med i dag. Dette er heklet i Flora garn dere se bilde av meg med sjalet:Dette er heklet i nettmønster med innslag av staver. Her kan dere se mønster på dette trekantsjalet.

 

Det andre trekantsjalet er litt inspirert av virussjal som mange hekler for tiden. Dette er heklet i viftemønster og er veldig skrådd. Dette trekantsjalet er heklet i Idas strømpegarn fra Europris. Her kan dere se bilde av meg med dette trekantsjal:Mønster til trekantsjalet i viftemønster finner dere her.


Håper jeg kan inspirere alle dere hekleglade der ute...

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina Høkeli

Nina Høkeli

53, Hvaler

Ønsker deg som leser hjertelig velkommen til min hekledagbok :-). I denne bloggen deler jeg min hobby og lidenskap for hekling. Ønsker du å kontakte meg er min e-post: post@ninahokeli.no

Kategorier

Arkiv

hits